Επισκέψεις
  • Διδακτική Επίσκεψη στον Κινηματογράφο του Πολυχώρου Veso Μare

    Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε η Διδακτική Επίσκεψη του σχολείου μας, του ΓΕΛ Ερυμάνθειας, σε συνεργασία με τα Γυμνάσια & Λ.Τ. Φαρρών και Χαλανδρίτσας στον Κινηματογράφο του Πολυχώρου Veso Μare στην Πάτρα για την παρακολούθηση της ταινίας με τίτλο "Μυστήριο στη Βενετία". Ήταν μια όμορφη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, αλλά και μια ευκαιρία να συναντηθούν μεταξύ τους οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Ερύμανθου

  • Εκκλησιασμός πριν τα Χριστούγεννα του 2023

    Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 το πρωί, το Γενικό Λύκειο Ερυμάνθειας πραγματοποίησε τον καθιερωμένο εκκλησιασμό, συμμετέχοντας στη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμάνθειας προεξάρχοντος του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρύσανθου. Στην ομιλία του ο Επίσκοπος κ.Χρύσανθος αναφέρθηκε στα μυστήρια της εκκλησίας και προέτρεψε όλους να παραχωρήσουν  «μια θέση στην καρδιά τους» για τον Ιησού Χριστό. Στον εκκλησιασμό παρευρέθηκαν και το Δημοτικό και το Γυμνάσιο Ερυμάνθειας.

  • Επίσκεψη της Γ' Λυκείου του ΓΕΛ Ερυμάνθειας στο Τμήμα της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών

    Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, οι μαθητές της ΄Γ Λυκείου επισκέφθηκαν το τμήμα της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο της δράσης:

    “Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών” με τον τίτλο “Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο”.

    Την επίσκεψη οργάνωσαν και συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί: Ρούσσος Αθανάσιος, Ψαρουδάκη Στέλλα και Κασπίρη Αικατερίνη. Στο Εργαστήριο Ανατομίας πραγματοποιήθηκε η δράση «Γνώρισε το σώμα σου – το Γεννητικό σύστημα»,  όπου ο καθηγητής ουρολογίας κ. Γυφτόπουλος παρουσίασε το ανδρικό και γυναικείο γεννητικό σύστημα αξιοποιώντας και ανατομικά ανθρώπινα ομοιώματα στο τραπέζι ανατομίας. Στη συνέχεια συνδιαλέχθηκε με τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, απαντώντας σε ερωτήματά τους. Η επίσκεψη αυτή επέτρεψε στους μαθητές και τις μαθήτριές μας να έχουν μια πρώτη εμπειρία επαφής με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην οποία αισίως κάποιοι από αυτούς θα ενταχθούν μετά το πέρας των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024.

  • Επίσκεψη της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση ν. Αχαΐας

    Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 επισκέφθηκε τη σχολική μας μονάδα η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, κα Ευγενία Πιερρή μαζί με την Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κα Ζ.Μαράντη και την Υπεύθυνη Αναπληρωτών κα Α.Τσακού. Τις ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη, αλλά και τον χρόνο που αφιέρωσαν για γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων ως προς τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου μας.

Υποσέλιδο